** TRANSACTIE IN UITVOERING. KLIK NIET OP TERUG, VERNIEUWEN OF SLUITEN VAN DEZE PAGINA **

BIJZONDERE AANBIEDING, ALLEEN HIER VERKRIJGBAAR:

Laat je Feng Shui Armbanden Zegenen door de Energiezorg op Afstand, volgens Reiki en de Mantra’s van onze Beste Feng Shui Meesters… Elke Nacht met Volle Maan!

En krijg direct toegang tot hun privéberichten, zodat je hen al je vragen kunt stellen, wanneer je maar wilt … en onbeperkt!

(Normaal voor € 99,95) Hier voor Maar € 19,95!

Hoe werkt dat?


Nadat je op de rode knop hebt geklikt zal je een e-mail ontvangen waarin je informatie gevraagd wordt waarmee onze Feng Shui meesters iedere maand, op nauwkeurige en krachtige wijze, je gepersonaliseerde rituelen uit kunnen voeren.


Het principe is om de maximale hoeveelheid positieve energie aan te kunnen trekken op al je armbanden.


Dit alles op een duurzame manier, zodat je constant straalt. Met een sterke en onveranderlijke aantrekkingskracht van overvloed.


Laat je ingezegend worden met al het geluk dat de energieën je zullen brengen. Sta in direct contact met onze Feng Shui meesters en verander nu je leven… 


Voor slechts een kleine maandelijkse betaling van € 19,95, opzegbaar op elk moment en zonder voorwaarden, door een eenvoudige e-mail naar contact@magisch-universum.nl.

30 DAGEN NIET-GOED-GELD-TERUG-GARANTIE

 

Als je bestelling om wat voor reden dan ook niet aan je verwachtingen voldoet, krijg je je geld terug. Stuur ons een e-mail naar contact@magisch-universum.nl om door te gaan met je terugbetaling.

Deze site maakt geen deel uit van Facebook™, Instagram™ of Youtube™. Bovendien wordt deze website op geen enkele manier ondersteund door Facebook™, noch door Instagram™ of Youtube™. FACEBOOK™, INSTAGRAM™ en YOUTUBE™ zijn geregistreerde handelsmerken van META en YOUTUBE, Inc.

 

Elke reproductie, verspreiding of gedeeltelijke of volledige wijziging van deze website en de documenten die deze aanbiedt, is ten strengste verboden. Deze website en de inhoud ervan worden wereldwijd beschermd door intellectuele eigendomsrechten en auteursrechtelijke beschermingswetten. De auteur behoudt zich het recht voor om een procedure te starten en schadevergoeding te eisen als deze voorwaarden niet worden nageleefd.

 

Copyright 2022 – Alle rechten voorbehouden.

contact@magisch-universum.nl

 

Veilig Betalen | Contact Opnemen Met Ons | Privacybeleid | Algemene Verkoopvoorwaarden | Wettelijke Vermeldingen

 

De resultaten kunnen per persoon verschillen en worden niet gegarandeerd.