Beperkte voorraad!

Je bestelling is nog gereserveerd tot:

Minuten
Seconden
Je reservering is verlopen.

Bestel nu om deze buitengewone aanbieding niet te missen!

Beschikbaarheid: MATIG
Levering: VANDAAG GEBODEN

Waarom nu investeren in Feng Shui?

100% Niet-Goed-Geld-Terug Garantie

Als je bestelling om wat voor reden dan ook niet aan je verwachtingen voldoet, krijg je je geld terug. Stuur ons een e-mail naar contact@magisch-universum.nl om door te gaan met je terugbetaling.

1
SHIPPING
Where to ship it?
2 Feng Shui Armbanden (Bespaar € 5 extra) × 1
 34.90
Subtotaal  34.90
Totaal  34.90

Stap 1: Afleveradres

Stap 2: Keuze van de Aanbieding

Aantal
Prijs
1
2 Feng Shui Armbanden
BESTE AANBIEDING!
Bespaar € 5 extra
 34.90
1
1 Feng Shui Armband
 19.95
1
4 Feng Shui Armbanden
Bespaar € 15 extra
 64.80

Stap 3: Betalingsmethode

  • Veilig betalen met iDEAL

Controleer s.v.p. of je adres correct is.


🔒 Alle transacties zijn veilig en versleuteld. We hebben geen toegang tot je bankgegevens en kunnen je later geen kosten in rekening brengen.

Onze Tevreden Klanten

Duizenden geverifieerde beoordelingen

Ik ben uit mijn as opgestaan

Deze armband is bezig mijn leven te veranderen. Duidelijk. Het geld komt overal vandaan. De beurs, crypto, krasloten… Het is niet te geloven!!! Ik zat helemaal aan de grond. Ik ben uit mijn as opgestaan! Bedankt. – Dominique E.

Niets kan me nog stoppen

Niets kan me nog stoppen. De kracht van deze stenen conditioneert je wezen voor succes. Daar bestaat geen twijfel over. Eerste dag op kantoor. Na 10 maanden werkloosheid en tientallen sollicitatiegesprekken om te proberen een baan te krijgen, werd ik eindelijk aangenomen door een webontwikkelingsbureau, met het gewenste salaris. Volgende stap, de ladder beklimmen. Ik houd mijn armband altijd bij me. – Samuël B.

Onbeschrijflijk gevoel

Inderdaad, het is iets. Onbeschrijfelijk gevoel als je het hebt. De angsten zijn weg en laten ruimte voor succes. In de 2 weken dat ik hem draag, heb ik al een loonsverhoging en een bonus gekregen van mijn werkgever. Dat was tot nu toe nog nooit gebeurd. Feng Shui verandert alles. – Kevin D.

Deze site maakt geen deel uit van Facebook™, Instagram™ of Youtube™. Bovendien wordt deze website op geen enkele manier ondersteund door Facebook™, noch door Instagram™ of Youtube™. FACEBOOK™, INSTAGRAM™ en YOUTUBE™ zijn geregistreerde handelsmerken van META en YOUTUBE, Inc.

Elke reproductie, verspreiding of gedeeltelijke of volledige wijziging van deze website en de documenten die deze aanbiedt, is ten strengste verboden. Deze website en de inhoud ervan worden wereldwijd beschermd door intellectuele eigendomsrechten en auteursrechtelijke beschermingswetten. De auteur behoudt zich het recht voor om een procedure te starten en schadevergoeding te eisen als deze voorwaarden niet worden nageleefd.

Copyright 2023 – Alle rechten voorbehouden.

contact@magisch-universum.nl

Veilig Betalen | Contact Opnemen Met Ons | Privacybeleid | Algemene Verkoopvoorwaarden | Wettelijke Vermeldingen

De resultaten kunnen per persoon verschillen en worden niet gegarandeerd.