«Je hebt niets te verliezen. Je raakt alleen je negatieve energieën, pech en  tegenslagen kwijt.»

Pixiu

Pixiu is vooral populair onder zakenvrouwen, investeerders en degenen die gokken in Azië. Hij wordt algemeen beschouwd als een symbool dat helpt bij het aantrekken van rijkdom, gezondheid, evenals betere relaties en andere goede dingen.

Zwarte Obsidiaan

Bekend als een creatieve en krachtige steen, vergroot hij de zelfbeheersing en dwingt mensen om hun ware aard onder ogen te zien. Dit bevrijdt van onevenwichtigheden en negatieve energieën, om zo het behoud en de bescherming van alles wat de pixiu brengt te bevorderen.

FENG SHUI ARMBAND

Hij verenigt de voordelen van de pixiu en de zwarte obsidiaan om je de beste Feng Shui te geven. Verbeter de flow van je positieve energie, en verkrijg meer geluk en zelfvertrouwen.

SNEL! NOG MAAR 13 ARMBANDEN BESCHIKBAAR!

HYPOALLERGEEN

NIET GIFTIG

DUURZAAM

ATTRACTIEF

100% Tevreden Of Geld Terug

Probeer Feng Shui rustig met de 30-dagen Tevreden-of-Geld-terug-garantie! Als je niet tevreden bent, neem dan contact met ons op via contact@magisch-universum.nl. Je krijgt je geld terug.

Koop Meer en Bespaar Meer! De Feng Shui Armband is een perfect cadeau voor je familie en je vrienden. Ze zullen je bedanken wanneer er geweldige dingen in hun leven gaan gebeuren 😉

Onze Tevreden Klanten

Duizenden geverifieerde beoordelingen

Ik ben uit mijn as opgestaan

Deze armband is bezig mijn leven te veranderen. Duidelijk. Het geld komt overal vandaan. De beurs, crypto, krasloten… Het is niet te geloven!!! Ik zat helemaal aan de grond. Ik ben uit mijn as opgestaan! Bedankt. – Dominique E.

Er doen zich kansen voor

Dankzij deze stenen is mijn sollicitatiegesprek geslaagd. Ze geven me meer zelfvertrouwen. Ik ben vastberaden wanneer ik ze draag! Er doen zich kansen voor. Placebo of niet, ik weet het niet, maar goeie god, het werkt! – Sara B.

Het gaat steeds beter met me

Mijn man had de gewoonte me te slaan. Ik was doodsbang. Geblokkeerd Ik kon niets doen. Deze armband heeft mij de kracht gegeven om de relatie te beëindigen. Door contact op te nemen met de politie. Er zijn nu een paar weken voorbij en het gaat steeds beter met me. Feng Shui heeft mijn dagelijks leven helemaal ten goede veranderd. – Elsa D.

3 GOEDE REDENEN OM DE JOUWE AAN TE SCHAFFEN

VERBETERT DE POSITIEVE ENERGIESTROOM

Zodra de armband om je pols zit, beginnen welzijn en helderheid van geest je hele lichaam te doordringen.

BRENGT MEER GELUK

We ontvingen veel getuigenissen van klanten over alle goede dingen die hen begonnen te overkomen.

BRENGT MEER VERTROUWEN

Veel mensen vertelden ons dat ze zich dapperder en sterker voelden bij het dragen van de armband.

SNEL! NOG MAAR 13 ARMBANDEN BESCHIKBAAR!

Pas op voor degenen die goedkope imitaties verkopen. Onze kwaliteit is veruit de beste op het internet, met echte stenen, met de hand samengesteld en ingezegend met rituelen in de Chinese Longxing-tempel in Shijazhuang.

HOE JE HEM DRAAGT

DOMINANTE HAND

Je moet de Armband op je dominante hand dragen. Dat is de hand die je gebruikt om te schrijven.

HEM AANRAKEN

Voordat je hem om je pols doet, moet je er ook voor zorgen dat je hem regelmatig aanraakt. Het gaat erom hem te laten weten dat je zijn eigenaar bent en dat hij je moet helpen.

NAAR BUITEN GERICHT

Zorg ervoor dat de kop van de pixiu naar buiten is gedraaid, zodat deze de positieve energie kan aannemen die uit alle richtingen komt.

SNEL! NOG MAAR 13 ARMBANDEN BESCHIKBAAR!

«Natuurlijke zwarte obsidiaanstenen zijn krachtig. Je voelt het zodra je de armband omdoet. Elk van hen is gegraveerd met de Tibetaanse mantra van liefde en mededogen. Een duizend jaar oude mantra, gebruikt vanwege zijn buitengewone deugden. Iedereen die een beter leven nastreeft, moet Feng Shui proberen» – Morgan C.

ANTWOORDEN OP JE VRAGEN

Waarvan is de Feng Shui Armband gemaakt?

De Feng Shui Armband is samengesteld uit 2 soorten materialen. De zwarte parels zijn gemaakt van hoogwaardige zwarte obsidiaansteen. De pixiu en de gouden delen zijn verguld met 24 karaat goud. Beide componenten zijn hypoallergeen. Hij is daarom geschikt voor iedereen, zonder angst voor allergische reacties.

Waarin verschilt deze Feng Shui Armband van andere?

Deze armband is zorgvuldig met de hand ontworpen. Tijdens de creatie zijn de nauwkeurig geselecteerde componenten onderworpen aan rituelen in de Chinese Longxing-tempel in Shijazhuang, die hen zegenen met positieve energieën om je de beste Feng Shui te bieden.

Hoe kan ik de armband retourneren en mijn geld terugkrijgen?

Feng Shui varieert sterk tussen individuen. Het kan bij sommige mensen enige tijd duren voordat de positieve effecten ervan zich manifesteren. Het teweegbrengen van positieve verandering hangt ook af van de overtuiging van de drager. Het wordt de draagster aanbevolen om de armband 18 dagen de tijd te geven om haar een goede Feng Shui te brengen.

Als je daarna nog steeds niet tevreden bent, kan je hem aan ons retourneren voor een volledige terugbetaling.

**Tip: Hoe Meer Je De Feng Shui Armband Draagt, Hoe Groter De Kans Dat Je Positieve Veranderingen In Je Leven Ziet.

Hoe wordt de armband verzonden en in hoeveel tijd?

Al onze armbanden zijn prachtig verpakt. Ze worden verzonden vanuit ons magazijn in China, en ondergaan binnen 3 dagen de rituelen, om vervolgens binnen 9 tot 13 werkdagen bij je thuis aan te komen. Een trackingnummer wordt je per e-mail toegestuurd bij de verzending.

Als mijn familie en vrienden het willen, kan ik hem dan ook voor hen kopen?

Met ons Buy More, Save More-programma is het een goed idee om meerdere armbanden te kopen om extra te besparen. Nog beter: wanneer je de armband voor anderen bestelt, verminder je het risico op karmische incidenten. Dat kan ook leiden tot betere Feng Shui in je leven.

Past de armband zich aan mijn pols aan?

De Feng Shui- Armband is ontworpen om rekbaar te zijn om perfect om de meeste polsen te passen. We doen desalniettemin in elke doos een extra lange, zilveren draad. Als hij per ongeluk breekt, kan je hem repareren. En als de maat niet niet goed is, kun je die aanpassen.

SNEL! NOG MAAR 13 ARMBANDEN BESCHIKBAAR!

Deze site maakt geen deel uit van Facebook™, Instagram™ of Youtube™. Bovendien wordt deze website op geen enkele manier ondersteund door Facebook™, noch door Instagram™ of Youtube™. FACEBOOK™, INSTAGRAM™ en YOUTUBE™ zijn geregistreerde handelsmerken van META en YOUTUBE, Inc.

Elke reproductie, verspreiding of gedeeltelijke of volledige wijziging van deze website en de documenten die deze aanbiedt, is ten strengste verboden. Deze website en de inhoud ervan worden wereldwijd beschermd door intellectuele eigendomsrechten en auteursrechtelijke beschermingswetten. De auteur behoudt zich het recht voor om een procedure te starten en schadevergoeding te eisen als deze voorwaarden niet worden nageleefd.

Copyright 2023 – Alle rechten voorbehouden.

contact@magisch-universum.nl

Veilig Betalen | Contact Opnemen Met Ons | Privacybeleid | Algemene Verkoopvoorwaarden | Wettelijke Vermeldingen

De resultaten kunnen per persoon verschillen en worden niet gegarandeerd.