Beperkte voorraden! Bestel je Feng Shui Armband voordat Ze Uitverkocht Zijn!

Veilig Betalen

Om je persoonlijke gegevens te beschermen, nemen we onberispelijke voorzorgsmaatregelen en gebruiken we best practices uit de branche. Daarom worden je creditcardgegevens gecodeerd met behulp van het SSL-beveiligingsprotocol en bewaard in AES-256-codering.

We hebben onder geen enkele omstandigheid toegang tot je gegevens en volgen alle vereisten van de PCI-DSS-standaard om je de best mogelijke beveiliging te garanderen.

Zo kan je rustig shoppen bij Magisch Universum.

Deze site maakt geen deel uit van Facebook™, Instagram™ of Youtube™. Bovendien wordt deze website op geen enkele manier ondersteund door Facebook™, noch door Instagram™ of Youtube™. FACEBOOK™, INSTAGRAM™ en YOUTUBE™ zijn geregistreerde handelsmerken van META en YOUTUBE, Inc.

Elke reproductie, verspreiding of gedeeltelijke of volledige wijziging van deze website en de documenten die deze aanbiedt, is ten strengste verboden. Deze website en de inhoud ervan worden wereldwijd beschermd door intellectuele eigendomsrechten en auteursrechtelijke beschermingswetten. De auteur behoudt zich het recht voor om een procedure te starten en schadevergoeding te eisen als deze voorwaarden niet worden nageleefd.

Copyright 2023 – Alle rechten voorbehouden.

contact@magisch-universum.nl

Veilig Betalen | Contact Opnemen Met Ons | Privacybeleid | Algemene Verkoopvoorwaarden | Wettelijke Vermeldingen

De resultaten kunnen per persoon verschillen en worden niet gegarandeerd.